Ilyen panorámát ritkán látni - Már várja vendégeit a Dunakanyar legújabb hotele

2021. július 1-jén nyitott a Dunakanyar legújabb hotele, a Grand Hotel Esztergom, 4 csillagos superior szálloda. Üzemeltetője a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik meghatározó szereplője. (x)

Csodás színek, pazar panoráma

A szálloda a Dunakanyar fővárosának is nevezett Esztergomban található, csupán 50 percre Budapesttől, ahol a hotel mélygarázsában a parkolás minden vendégnek ingyenes. A lobbyba érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. 126 igényesen berendezett szobát és 23 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten, ahonnan csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára vagy a pilisi erdőre.

Kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

A lobbyban a robotgyerek, Pepper a szálloda beszélő robotja várja a kisebbeket, aki képes elcsevegni gyerekekkel, vagy akár útbaigazítást, tájékoztatást adni a felnőtteknek. A vendégeket egy 700 négyzetméteres rekreációs tér is várja, ami nemcsak kicsiknek, de felnőtteknek is óriási élményt nyújt, akár csapatépítések helyszínéül is szolgálhat. A lézer szoba, tag-challenge, virtuális játéksarok XBOX-szal és Playstationnel, illetve játszóház és kültéri játszótér a legkisebbeknek, pedig már csak hab a tortán.

Exkluzív wellness élmény

A hotel szomszédságában található Esztergom híres élményfürdője az Aquasziget is, ahová a Grand Hotel Esztergom vendégei korlátlan és ingyenes belépésre jogosultak. A szálloda persze maga is nyújt wellness-szolgáltatásokat, az augusztusban nyíló panorámás, tetőtéri wellnessrészleget egy kisebb befogadóképességű, exkluzív „adults-only” Luxus Wellness Lounge-ként használhatják majd a látogatók.

További információk és szobafoglalás: https://grandhotelesztergom.hu/
_

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak