Utazás

Vérfagyasztó felvételt szúrt ki egy férfi a Google Térképen

Sokan már-már hobbijuknak tekintik, hogy unalmas óráikban a Google Térkép műholdfelvételeit böngészik. Ez persze sokszor teljesen ártalmatlan, mi több, hallatlanul szórakoztató tevékenység, máskor viszont akár nyomasztó is lehet.

Navigál, irányt mutat és szórakoztat

A Google Térkép a jelenkor legismertebb és legnépszerűbb navigációs szolgáltatása: talán nincs is olyan ember kerek e világon, aki ne használta volna legalább egy alkalommal, vagy ne hallott volna a létezéséről. Az applikáció a 21. század hajnalán, első felében teljesen átalakította utazási szokásainkat: ha eddig ismeretlen-felfedezetlen környékre, helyszínre, településre tévedünk, általában visszük magunkkal a telefonunkat, rajta a Google Térképpel - elég csak elővarázsolnunk a zsebünkből a készülékünket, megnyitnunk rajta az alkalmazást, és egy-két perc múlva már nem is érezzük magunkat elveszettnek.

A Google Térkép azonban nemcsak emiatt közkedvelt szolgáltatás. Számosan vannak, akik már-már hobbijuknak, sőt szenvedélyüknek tekintik, hogy unalmas óráikban az applikáció különböző műholdfelvételeit böngészik. A kutakodás általában szórakoztató, kellemes pillanatokat eredményez: fülig érő mosolyt csal az arcunkra, esetleg kissé meghökkent, de összességében ártalmatlan tevékenység. Aztán ott vannak azok az esetek, amikor egy-egy felvétel hatására gyorsan az ajkunkra fagy a mosoly, és a másodperc törtrésze alatt megbánjuk, hogy aznap megnyitottuk a Google Térképet.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk csak most válik igazán érdekessé!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.