A kiszolgálás minőségét az is mutatja, hogyan kezelik a váratlan helyzeteket: ha hibázik a konyha, és nem azt kapjuk, amit rendeltünk, hogyan reagál az étterem? Bocsánatot kérnek? Gyorsan korrigálnak? Ezek az apró pillanatok árulkodnak az étterem professzionalizmusáról. A higiénia nyáron különösen fontos – a magasabb hőmérséklet kedvez a baktériumok szaporodásának, az ételek gyorsabban romlanak, és a rovarok is gyakrabban jelen vannak. Figyeljük meg, hogy az asztalok, evőeszközök, poharak tiszták-e. Ha a mosdó nem megfelelő állapotban van, az rendszerint a konyha állapotára is utal. Bár nem látunk bele az ételkészítés folyamatába, ezek a látható elemek sokat mondanak.
4/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A kiszolgálás minőségét az is mutatja, hogyan kezelik a váratlan helyzeteket: ha hibázik a konyha, és nem azt kapjuk, amit rendeltünk, hogyan reagál az étterem? Bocsánatot kérnek? Gyorsan korrigálnak? Ezek az apró pillanatok árulkodnak az étterem professzionalizmusáról. A higiénia nyáron különösen fontos – a magasabb hőmérséklet kedvez a baktériumok szaporodásának, az ételek gyorsabban romlanak, és a rovarok is gyakrabban jelen vannak. Figyeljük meg, hogy az asztalok, evőeszközök, poharak tiszták-e. Ha a mosdó nem megfelelő állapotban van, az rendszerint a konyha állapotára is utal. Bár nem látunk bele az ételkészítés folyamatába, ezek a látható elemek sokat mondanak.