Ugyanakkor az árak is meghatározó szempontok: a túl olcsó kínálat gyanút kelthet az alapanyagok minősége vagy az elkészítés igényessége kapcsán, míg az irreálisan magas árak mögött gyakran nem áll arányos szolgáltatás. Egy étlap sokat elárul arról is, hogy egy étterem követi-e az aktuális gasztronómiai trendeket – például elérhetők-e vegetáriánus, vegán, gluténmentes vagy laktózmentes opciók. Az étkezési preferenciák tiszteletben tartása nemcsak praktikus szempont, hanem a vendéglátás modern szemléletét is tükrözi.
2/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Kulisszatitkok Solti Ádámtól: Őszintén beszélt a munkáról és a magánéletről
Ugyanakkor az árak is meghatározó szempontok: a túl olcsó kínálat gyanút kelthet az alapanyagok minősége vagy az elkészítés igényessége kapcsán, míg az irreálisan magas árak mögött gyakran nem áll arányos szolgáltatás. Egy étlap sokat elárul arról is, hogy egy étterem követi-e az aktuális gasztronómiai trendeket – például elérhetők-e vegetáriánus, vegán, gluténmentes vagy laktózmentes opciók. Az étkezési preferenciák tiszteletben tartása nemcsak praktikus szempont, hanem a vendéglátás modern szemléletét is tükrözi.