Különös esetek: Van egy pont a Földön, ami a Bermuda-háromszögnél is rejtélyesebb

Senki sem érti, mi okozza a misztikus jelenségeket a háromszög pontjain belül.

Különös háromszögek

Mint azt tudjuk, a Bermuda-háromszög fura eseteiről híres, ám az a mai napig nem derült ki, mi okozza a nyomtalan, rejtélyesebbnél-rejtélyesebb eltűnéseket, persze már rengeteg elmélet létezik erre vonatkozóan. Azonban nem csak ez a háromszög létezik, ahol megmagyarázhatatlan esetek történnek: hasonló még a Sárkány-háromszög, valamint a Bennington-háromszög is, cikkünkben pedig most még egy, ezekhez a helyekhez hasonló pontot mutatunk be, méghozzá a Bridgewater-háromszöget. Te hallottál már róla? Galériánkban sokkoló információkat osztunk meg róla, amitől garantáltan kiráz majd a hideg!

Az Egyesült Államokban, Massachusetts délkeleti részén található egy rejtélyes hely, a Bridgewater-háromszög, amelynek kiterjedése megközelítőleg 520 négyzetkilométer – a háromszög belsejében megmagyarázhatatlan dolgok történnek, érkeztek már bejelentések ufókról, kopogó szellemekről, Nagylábról, a jetiről, valamint óriás madarakról és lidércfényekről is.
Kattints a további képekért!

Szijjártó Péter újabb utazási megállapodást jelentett be, amely alapján a magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezők szabadon utazhatnak a két ország között. A külügyminiszter azt is elárulta, kivel jöhet létre a legközelebb az egyesség.

Leadfotó: 123rf

Oldalak