Ennyivel olcsóbb tankolni Magyarországhoz képest, de egy szomszédunk kilóg a sorból

Az járhat a legjobban, aki közel van Ukrajnához, mivel Magyarországhoz képest ott a legolcsóbb a benzin, ráadásul elég drasztikusan.

Van egy szomszéd, akinél viszont drágább az üzemanyag

Az ember már kétszer is átgondolja, hogy mire használja az autóját Magyarországon. Abban biztosak lehetünk, hogy az üzemanyagár-drágulás nem áll meg.

Szerdán ugye hét forinttal emelték a benzint, illetve 11 forinttal a gázolajat. Pénteken ismét változásra kell számítani. A hétvége előtt a 95-ös új átlagára 614, míg a gázolajé 661 forint lehet. Ugyebár a kutak között eltérések is lehetnek, szóval nem árt átböngészni a holtankoljak.hu üzemanyagár-összehasonlító oldal.

Nem olyan rég arról is beszámoltunk, hogyan érdemes spórolni a benzinen. Mindenképpen érdemes a háttérbe szorítani a száguldozást, de a guminyomást sem árt ellenőrizni.

Viszont mennyit tudsz spórolni azzal, ha a szomszédos országokban tankolsz? A galériánkban megmutatjuk!

A vezess.hu csapata nézett szét a szomszédos országokban, hogy mi a helyzet a benzinkutakon.
Kattints a további képekért!

Egyre drágább a benzin Magyarországon, de mutatunk néhány trükköt, amivel tudsz kicsit spórolni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!