Utazás

Pánik tört ki a repülőgép fedélzetén: akkora sokkot kaptak az utasok, hogy a kapitány úgy döntött, visszafordulnak

A Delta Airbus A330-as gépének utasai hátborzongató pillanatokat éltek át a fedélzeten. A személyzet rövid mérlegelés után úgy határozott, visszafordítják a repülőt.

Rettegés a felhők között

Manapság már egy repülőjáraton sem érezheti magát teljes biztonságban az ember. Ha repülőre szállsz, nem garantált, hogy el is jutsz az úti célodig. Nem, balesettől szerecsére továbbra sem kell tartanunk, ebben a tekintetben még mindig a repülés tekinthető a közlekedés legbiztonságosabb módjának. Előállhatnak viszont olyan váratlan események, melyek jelentősen ronthatják a komfortélményt, hovatovább pánikhoz vezethetnek. Épp ez történt Delta Airbus A330-as gépén is, mely február 13-án indult Amszterdamból Detroitba, ám végül nem szállt le az Egyesült Államokban, hanem visszatért a holland fővárosba.

A CBS információi szerint a személyzet végül azért döntött a gép visszafordítása mellett, mert kukacok hullottak az utasokra.
Kattints a további képekért!

Személyautóra zuhant egy kisrepülőgép a belgiumi Spa város repülőterének közelében, két ember, a sportrepülőgép pilótája és utasa meghalt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...