Kegyetlen drágulásra számíthatunk a Balatonnál, ennyit fognak kérni a lángosért

Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.

Idén sem lesz olcsó mulatság a Balatonra menni

A Balaton Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye, amelyet nemcsak a helyiek, hanem a külföldi turisták is imádnak.

A “magyar tengerként” is emlegetett tó kiváló helyszín a pihenésre, a sportolásra és a kulturális programokra egyaránt. A Balaton környéke gazdag természeti szépségekben, történelmi helyszínekben és kulináris élvezetekben, így mindenki találhat magának megfelelő elfoglaltságot.

Indul is a szezon, és drágulásra kell készülni az üdülőhelyen. A galériánkban megmutatjuk, hogy tudsz spórolni, és példádul mennyibe fog fájni, ha frissen sült lángost akarsz enni!

Az jól járt, aki időben foglalt szállást a Balatonnál, mivel be tudott húzni néhány kedvezményt a szezon előtt. Az első pénztárcát felemésztő dolog a szállás, majd jön az étkezés.
Kattints a további képekért!

Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.