9 hely, amit a fotelból is felfedezhetsz – akár teveháton ülve

Ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy felfedezd a világ bakancslistás helyeit.

Különleges, otthonról bejárható utazásokra hív a Google StreetView: végigpásztázhatod például a sarki fénnyel színezett eget egy jeges finn tó közepéről, az óceánba is fejest ugorhatsz, de akár az űrállomáson is tehetsz egy sétát. Bárhol is legyen a kedvenc helyed a világban, egy szempillantás alatt ott teremhetsz úgy, hogy még a fotelból sem kell felállnod. Vigyázat, a felfedezéssel jó sok időt el lehet tölteni!

Machu Picchu, Peru

Talán sosem gondoltad volna, hogy láthatod az Andok hegyláncai között megbújó várost és annak festői környezetét. Noha elmenni most a valóságban nem is tudsz, járd be virtuálisan! Indulhat a barangolás? Akkor kattints a képre!

Tádzs Mahal, India

Az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahalhoz évente több mint 12 ezer turista látogat el. Ha most azonnal nem is tudsz elindulni, hogy megnézd ezt a csodát, helyezd magad kényelembe, és nézd meg itt! Csak kattints a képre, és már ott is vagy!

Nemzetközi Űrállomás

Nem sok embernek sikerült eljutnia a nemzetközi űrállomásra, egészen mostanáig. Hitted volna, hogy egyszer pont te leszel az, aki a kanapén üldögélve az űrben barangol majd? A képre kattintva benézhetsz az űrállomásra.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!