Sztárok

Zámbó Jimmy egykori titkos szeretője ma is éppoly gyönyörű, mint annak idején: így néz ki most a Király korábbi menyasszonya, Mari

Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.

Heves érzelmekkel és nagy vitákkal teli szerelem volt az övék

2001. január 2-án egy megdöbbentő és szomorú hírre ébredt az ország: az emberek egyik kedvenc hazai előadója, a Király, azaz Zámbó Jimmy mindössze 42 évesen életét vesztette, miután hajnalban Beretta típusú pisztolyával főbe lőtte magát, majd délelőtt 10 órakor a Honvéd Kórházban belehalt a sérüléseibe. Halála után egy egész nemzet borult gyászba, végül utolsó útjára több tízezer ember kísérte, mikor is az énekest örök nyugalomra helyezték Csepelen. Jimmy tehát mindössze 42 évet élt, ám az a kevés idő, ami megadatott neki, annál kalandosabbra sikeredett: az aranytorkú előadó kétszer házasodott és három fia született, valamint megannyi más nővel is hírbe hozták őt. Egyik szerelme például a csodaszép modell és táncos Háfra Mari volt, aki Jimmyvel való kapcsolatáról egy könyvet is megjelentett 2001-ben. Most a nő hosszú idő után ismét interjút adott az RTL-nek, melyben elmondta, milyen is volt szerelmük a Királlyal – egy biztos, Mari a mai napig mesésen fest, galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most!

Jimmy és Mari a nő elmondása szerint a Margitszigeti Casino-ban ismerkedett meg egymással, amikor az énekes vendégművészként lépett fel a helyszínen, Marit pedig mellérendelték, mint táncost.
Kattints a további képekért!

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián elképesztő eredményt ért el: elszántságának és kitartásának köszönhetően nyolc hónap alatt rengeteg pluszkilótól szabadult meg.

Leadfotó: Facebook/zamboimrejimmy

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.