Sztárok

Elképesztő, kivel karácsonyozik idén Károly: az illető 30 éven át nem tölthette az ünnepeket a családdal egy viszály miatt

Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.

A megbocsátás ünnepe

Sarah Ferguson és András herceg még 1986-ban kötötték össze az életüket, ám nemsokkal később házasságuk megromlott annak ellenére, hogy két lányuk is született, Beatrix és Eugénia. Kapcsolatuk 1991-re ment tönkre András katonai karrierje miatt, hiszen a herceg gyakran volt távol, na meg persze sem Sarah, sem pedig András nem volt a hűség mintaképe, rendre felreppentek akkoriban a pletykák, miszerint mindketten csalják a másikat. Sára hercegnét főleg a texasi milliomos, Steve Wyatt társaságában látták, de a hűtlensége körüli botrány akkor hágott igazán a tetőfokára, amikor 1992-ben félmeztelen képek készültek róla, amint John Bryan amerikai bankárral mulatta az idejét napozás közben. Négyévnyi különélés után végül a pár 1996-ban bejelentette a válásukat, Sarah pedig gyakorlatilag közellenség lett az országban a nép és a királyi család körében: a hercegnét sosem kedvelték igazán, folyamatosan gúnyt űztek kinézetéből és cselekedeteiből, így Erzsébet valósággal megkönnyebbült, amikor Sarah kikerült végre a képből. Két lánya azonban a mai napig hozzáláncolja őt a családhoz, és nagyon úgy tűnik, hogy közel 30 év után végre Károly is hajlandó megbocsátani a csalfa hercegnének, hiszen nemrégiben Ferguson meghívást kapott a közös családi karácsonyra, méghozzá magától a királytól.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.
Fashion&Beauty