ByeAlex is mentornak állt – Ők lesznek az idei év zsűritagjai az X-Faktorban

A Blikk megtudta, kik lesznek az X-Faktor idei mentorai, a csatorna döntése pedig több esetben is elég meglepő. Az biztos, hogy mi nem ezekre a nevekre számítottunk!

Megvan, kik zsűriznek idén az X-Faktorban

A Blikk úgy tudja, megvan az a négy zenei szakember, aki idén az X-Faktorban zsűrizhet, vagy ahogy ebben a műsorban mondják, mentorálhat. Az már korábban kiderült, hogy Tóth Gabi ebben a szériában még maradhat a székében, sőt, azt is tudni lehetett, hogy az RTL Klub Gáspár Lacira is szemet vetett. A két fennmaradó üres helyet a lap szerint ByeAlex és Puskás Peti kapja majd. A csatorna egyébként hivatalosan még nem erősítette meg a híreket.

"Az idén ősszel visszatérő X-Faktor mentorainak személyéről még mindig korai beszélni. Egyrészt május 21-én még tartunk egy utolsó utáni X-Faktor nyílt napot az RTL Klub székházában, ahol még várjuk azokat a versenyzőket, akik esetleg nem tudták időben leadni a jelentkezésüket annak ellenére, hogy minden idők legnagyobb castingját csinálták végig a műsor készítői. Így az eddig felbukkant pletykákra nem szeretnénk reagálni, a megfelelő helyen és időben el fogjuk árulni, hogy kik lesznek a 2016-os műsorunk mentorai" - válaszolta az RTL Klub sajtóosztálya a magazinnak.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/byealex

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!