Sztárok

Megvan az X-Faktor győztese: kiderült, ki nyerte a tehetségkutató jubileumi, 10. évadát

A 2021-es X-Faktor egy óriási, mindent felülmúló élő show-al zárult, ahol az izgalmak a tetőfokára hágtak, hiszen a műsor végén kiderült, ki lett az év hangja, és egyben a jubileumi, 10. évad győztese a 12 versenyző közül.

Véget ért az X-Faktor

A külföldön is népszerű tehetségkutató hazai változata évről-évre egyre nagyobb sikernek örvend hazánkban is – ezt igazolja, hogy a műsorba minden évben özönlenek a jelentkezők, a nézők pedig óriási figyelemmel követik az évadok alakulását. Nem volt ez másképp az idei 10., jubileumi évaddal sem, ahol hétről-hétre izgulhattunk kedvenceinkért. Az élő showkba idén is 12 versenyző jutott, de aztán a műsor minden szombaton egy vagy több mentorált kiesését hozta, így az elődöntőben négyen, a mai döntőben pedig már csak hárman mérhették össze tudásukat. A top hármas mezőnybe, azaz a fináléba végül Kocsis Paulina, Alee és Ferenczi Kamilla jutott, így Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás-Dallos Peti mentoráltjai közül került ki a győztes, aki mindent vitt – az X-Faktor legutóbbi nyertese 2019-ben Ruszó Tibi volt, az ideit a következő oldalon eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!