Sztárok

Tinédzserkori barátnőjébe volt szerelmes Whitney Houston: az énekesnő és Robyn útjai sosem váltak szét igazán

Ma 11 éve érkezett a lesújtó hír, amely az akkor 48 éves Whitney Houston tragikus hirtelenséggel bekövetkezett haláláról számolt be. Az énekesnő rövid életét számos mélypont árnyékolta be, ám volt mellette egy személy, aki mindig készen állt arra, hogy felsegítse őt a padlóról – megmenteni azonban sajnos már nem tudta.

Mi lett volna, ha a szívére hallgat?

2012. február 11-én holtan találták szállodai lakosztályának fürdőkádjában minden idők egyik legtehetségesebb popénekesnőjét, Whitney Houston-t, akinek – bár kivételes pályafutása során rendkívüli sikereket ért el és a fél világ őt ünnepelte – a magánéletében sosem sikerült révbe érnie, sőt; egyik probléma követte a másikat. Az énekesnő 26 évesen ismerte meg a nála 6 évvel fiatalabb Bobby Brownt az 1989-es Soul Train Music Awards díjkiosztón. A férfi már akkor zűrös, törvénytelen életet élt, emellett rendkívül káros életmódot folytatott, hiszen a kábítószereket és az alkoholt sem vetette meg. Sokan féltették tőle a tehetséges Whitneyt, akivel 1992. július 18-án összekötötték az életüket. Kapcsolatuk azonban nem volt felhőtlen, házasságukat megmérgezte a kábítószer, valamint az, hogy a férfi rendszeresen fizikailag bántalmazta az énekesnőt. Whitney elindult a lejtőn, s még legfőbb bizalmasa és támasza sem tudott rajta segíteni…

Korábban már írtunk arról, hogy az énekesnőnek viszonya volt asszisztensével és barátnőjével Robyn Crawforddal, akit tiniként, a nyolcvanas években ismert meg egy táborban. Hamar közeli barátnők lettek, majd rájöttek, hogy gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt – végül össze is költöztek.
Kattints a további képekért!

Whitney Houston közel 50 évig hallgatott megrázó, gyermekkori titkáról, melyről egyetlen embernek beszélt egész élete során.

Leadfotó: Paul Drinkwater/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....