Sztárok

Egymás ádáz haragosai voltak, ma viszont már a legjobb barátnők: Weisz Fanni és édesanyja története regénybe illő

A 30 esztendős modell, Weisz Fanni öt évre teljesen megszakította a kapcsolatot a családjával, ám már ezerszer megbánta e régi döntését.

"Öt évig feléjük sem néztem, amiért máig szégyellem magam"

Öt éven keresztül egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot családjával a híres magyar modell, a 30 esztendős Weisz Fanni - idézi fel a Meglepetés magazin cikke. A celebritás szeretett édesanyjától is eltávolodott: előbb egymás haragosai lettek, majd sikerült fátylat borítaniuk a múltra, és ismét kibékültek, ma pedig jószerivel elválaszthatatlanok: cinkos "barátság" szövődött közöttük, s életük minden egyes apró mozzanatát, szeletét megosztják a másikkal.

"Épp eleget voltam távol tőle és a családomtól, öt évig feléjük sem néztem, amiért a mai napig szégyellem magam. Mit mondjak, buta és makacs voltam. De amióta anyával rendeztük a kapcsolatunkat, ragaszkodom hozzá, hogy a lehető legtöbb időt töltsük közösen. Anya a menedzserem, de együtt is edzünk, vásárolunk, wellnessezünk, és nemrég a lakásomat is közösen rendeztük be" - nyilatkozta a Meglepetés magazinnak a csinos modell, aki jelenleg egy kőhajításnyira lakik édesanyjától.

Lapozd fel galériánkat: Weisz Fanni vallomása rögtön folytatódik!

A korábbi szépségkirálynő édesanyja, Ági így nyilatkozott a kapcsolatukról: "Erre szoktam azt mondani, nekem a lányom a legjobb barátnőm. Egymásra mindig van időnk. És igen, volt pár év, hogy Fanni eltávolodott tőlem, de ez a múlt, amiből mindketten tanultunk. És bár bepótolni nem tudjuk azt, ami kimaradt, ettől még pontosan onnan folytattuk, ahol abbahagytuk. Anyaként az a dolgom, szeressem a lányom, mellette álljak, bármi történjék, és hogy megbocsássam neki, ha valami butaságot csinál. És egy biztos, mi már elválaszthatatlanok vagyunk."
Kattints a további képekért!

Weisz Fanni csalás áldozata lett, méghozzá nem is akármilyené. A modellt kifejezetten mélyen érintette, ami történt vele.

Leadfotó: Instagram / realweiszfanni

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!