Sztárok

Weisz Fanni szörnyű csalás áldozata lett, kényes oldalon éltek vissza a képeivel: "Mintha ellopnának egy darabot az életemből!"

Weisz Fanni csalás áldozata lett, méghozzá nem is akármilyené. A modellt kifejezetten mélyen érintette, ami történt vele.

Visszaéltek a képeivel

Hírességekkel gyakran megesik, hogy jogosulatlanul felhasználják a képeiket, adatokat, ami már önmagában nem fair dolog, azonban ezt még csak tetőzheti, ha ez egy olyan oldalon történik, amin az adott híresség nem akarna jelen lenni.

Weisz Fanni képeit egy társkereső oldalon használták fel, azonban mint kiderült, a profilt nem ő készítette, tehát visszaéltek a fotóival. Valaki egy hamis Tinder profillal próbált a modell képeivel befutni a társkereső oldalon, kinek figyelmét a követői hívták fel erre. Fanni rögtön kért mindenkit, hogy aki látja a profilt az alkalmazásban, azonnal jelentse. A modell meg is szólalt az ügyben a Ripostnak. Lapozz!
Kattints a további képekért!

Forrás: Ripost Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.