A Való Világ nyertese az utcán elhagyott szemét miatt világosodott meg – erre költötte el a csodálatos fődíjat

Elképesztő, de VV Kriszti egyetlen egyszer sem párbajozott a Való Világ előző szezonjában. Végül 36 millió forinttal térhetett haza az RTL műsorából.

Egy utcán talált szemét mutatott utat VV Krisztinek

Sokan arra tippeltek, hogy a mai korban a Való Világ egyáltalán nem fog érdekelni senkit. Nos, az RTL műsora már túl van a tizenegyedik évadon, és bár lehet a nézettsége visszaesett, de így is rengetegen követték.

Sokan kiakadtak azon (főleg zárt csoportokban), hogy VV Kriszti nyerte meg a Való Világ 11-et, de a játékossal ennél is többen szimpatizáltak. Voltak olyanok is, akik azt mondták, hogy igazából nem is annyira VV Kriszti fogta meg őket, csak egyszerűen nem akarták, hogy VV Melina nyerjen.

VV Kriszti már a Való Világ 11 előtt sem tagadta, hogy nagyon labilis és sokszor változik a hangulata. Tényleg alaposan kilógott a játékosok közül, és néhányan emiatt is támadták, de ez 36 millióval a zsebében már nem nagyon érdekelte. A galériánkban most leleplezzük, hogy mivan vele, és hogyan világosodott meg az utcán talált szeméttől!

Aki érzi magában, hogy új lendületet adhat az életének a műsor, azt az RTL tárt karokkal várja, mivel indul majd a Való Világ új évada.
Kattints a további képekért!

Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...