Katalin titokzatos eltűnése nagyon furcsa: a hercegné közéletből való eltávolítása példa nélküli, aggódik az egész világ

Lassan már nincs olyan ember a világon, aki ne hallott volna Katalin hercegné hasi műtétjéről: nos, Rachel Hawkins királyi író szerint a Vilmos neje körüli óriási titkolózás egészen példa nélküli a brit királyi családban, így nem csoda, hogy az emberek a legrosszabbra gondolnak.

Senki sem tudja, mi történik vele valójában

Mint ahogyan arról mi is több cikkünkben beszámoltunk már, januárban Katalin walesi hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át, melynek következtében a brit trónörökös felségére egy hosszú, több hónapig tartó felépülés vár. A palota egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy a hercegné húsvétig biztosan nem tér majd vissza királyi kötelezettségeihez és feladataihoz, így a királyi család rajongói már elkönyvelték magukban, hogy Katalint nem is fogják látni egy jó darabig, Vilmos neje azonban nemrégiben mégis emberek előtt mutatkozott. A jövendőbeli királynét pár nappal ezelőtt kapták lencsevégre a Windsor-kastély közelében, amikor is Katalin egy autóban utazott, a volánnál pedig édesanyja, Carole ült. Tavaly december óta ez volt a hercegné első nyilvános megjelenése, így sokan megnyugodtak, hogy Katalin valóban jól van, és a pletykákkal ellentétben nincs semmi komolyabb baja, mesterséges kómában pedig pláne nincs, mint ahogyan ezzel kapcsolatban több rosszindulatú hír is szárnyra kapott. Rachel Hawkins királyi író szerint azonban még ennek ellenére is furcsa a hercegné titokzatos eltűnése, ugyanis a közéletből való eltávolítása példa nélküli, amit a família úgy véli, hogy nagyon rosszul kezel és csinál…

Katalin tehát hasi műtétje és az azt követő lábadozás miatt vonult vissza a nyilvánosságtól, így sokan joggal gondolhatják azt, hogy a hercegnén valóban egy igencsak komoly beavatkozást hajthattak végre, amit alátámaszt, hogy Rachel szerint a család nagyon furán és rosszul kezeli a Vilmos neje körül kialakult helyzetet.
Kattints a további képekért!

A brit trónörökös felesége január derekán tervezett hasi műtéten esett át, az operációt követően viszont szinte nyomtalanul eltűnt a nyilvánosság elől.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.