Sztárok

Ennyire nagy a baj? Az ukrán katonai hírszerzés vezetője bizarr dolgot állít Vlagyimir Putyinról, bizonyítéka is van rá

Kirjrilo Budanov vezérőrnagy szerint az orosz elnök betegségét és rossz egészségügyi állapotát már több alkalommal is megpróbálta leplezni a nyilvánosság előtt, ám ez nem sikerült neki, ugyanis a férfi szerint ha jobban megnézzük a Putyin megjelenéseiről készült képeket, akkor egy érdekes, leleplező dolgot szúrhatunk ki a fotókon.

Nagybeteg az erősnek hitt elnök?

Több alkalommal is beszámoltunk már arról, miszerint Vlagyimir Putyin egészsége egyre csak romlik: rossz állapotának hátterében a különböző információk szerint többféle betegség is állhat, egy azonban biztos, a vezető hogyléte nem túl biztató. Kiderült, hogy az orvosok azt javasolták Putyinnak, hogy ne vállaljon hosszú ideig tartó, nyilvános szerepléseket, sőt mi több, egy jelentés szerint az elnök júniusban egy megbeszélés után még rosszul is lett katonai vezetői előtt. A híresztelések alapján tehát a vezető nagyon beteg, a nyugati médiumok szerint pedig már csak néhány hónapja lehet hátra: pletykálnak arról, hogy Vlagyimirnak vérrákja van, de az is felmerült már, hogy Parkinson-kórban szenved, így sem fizikailag, sem pedig szellemileg sincs jól. Hogy mi a pontos igazság, az valószínűleg sosem derül ki, ám a találgatásoknak most felerősítheti az ukrán katonai hírszerzés vezetőjének, Kirjrilo Budanovnak az állítása is, miszerint a vezető az utóbbi időben dublőröket használt nyilvános megjelenései során, hogy titkolja egészségügyi problémáit – írja a New York Post.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Varga Miklós fia, Szabolcs szerelmes, ám nincsenek könnyű helyzetben barátnőjével, aki jelenleg egy óceánjáró hajón dolgozik táncosként – árulta el az ifjú énekes a Duna műsorában.
Sztárok
13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít...
Sztárok
Egy királyi szakértő azt állítja, nem valószínű, hogy Vilmos és Harry valaha is kibékülnek egymással, a trónörökösnek ugyanis mélyebbek a sebei, mint azt bárki is gondolná.