Sztárok

Vitray Tamás elejét vette a találgatásoknak: a tévés őszintén vallott betegségéről és jelenlegi állapotáról

A 89 éves újságírót még június elején szállították kórházba, azonban Vitray akkor semmit sem árult el egészségügyi állapotáról – most mégis megtette, és bevallotta, mi okozta nála a problémákat.

Bodrogi Gyula után Vitray is kórházba került

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a 88 éves Bodrogi Gyulát nemrégiben mentővel kellett bevinni a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályára, miután a színész légszomjjal küzdött. Szerencsére Bodrogi azóta már jobban van, azonban nemsokkal utána Vitray Tamás is kórházba kötött ki, a Kossuth-díjas újságíró akkor csupán ennyit árult el állapotával kapcsolatban: „Kezelésen vagyok a kórházban. Nem tudom, mikor megyek haza, és azt sem, mikor leszek olyan állapotban és hangulatban, hogy nyilatkozzak erről. Az nem tartozik senkire, hogy mi a bajom… Remélem, minél hamarabb jobban leszek, de most nem tudok ennél többet mondani”. Fia viszont megnyugtatta az aggódó embereket: elárulta, hogy apja jól van, nem beteg, az egészségügyi intézményben pedig csak azért volt, mert a magánklinikán kipróbáltak rajta egy akupunktúrás kezelést kísérleti jelleggel – a 89 éves, visszavonultan élő tévés és újságíró most saját maga mesélte el a HOT! Magazinnak, mi történt vele.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...