Sztárok

Kiderült, miért került kórházba Vitray Tamás: állapotáról fia nyilatkozott, aki tiszta vizet öntött a pohárba

A 89 éves újságíróért a friss hírek szerint nem kell aggódni, ugyanis csak egy kezelés miatt vonult magánklinikára.

Bodrogi után Vitrayt is kórházban ápolják

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, nemrégiben kórházba szállították a 88 éves Bodrogi Gyulát, akit ezúttal a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályára kellett bevinni mentővel, ugyanis a színész nem érezte jól magát, és levegőt sem kapott. Bodrogi több vizsgálaton is átesett, azóta már haza is engedték őt a kórházból, erről pedig ő maga nyilatkozott a Blikknek: „Szerencsére már jól vagyok, meggyógyítottak. Több vizsgálat is volt a napokban, és most mindent helyrehoztak. Az a helyzet, hogy bevizesedtem, ezt kellett megoldani. Nagyon profik és kedvesek voltak a klinika dolgozói, hálás köszönettel tartozom nekik mindenért. Nem szeretek kórházba lenni, de az ellátás első osztályú volt. Úgy engedtek el, hogy pihenjek, vigyázzak magamra, és mivel most nincs se forgatás, se színházi munkám, így ezt nem lesz nehéz betartani” – árulta el Bodrogi. A színész tehát szerencsére már jól van, Vitray Tamás újságírót azonban épp a minap szállították kórházba, állapotáról fia, Tamás nyilatkozott.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!