Sztárok

Autóbalesetben vesztette el apját a magyar énekesnő, egy évre rá anyja is meghalt: 16 éves volt, mikor árván maradt bátyjával

Szülei korai haláláról vallott őszintén Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnője.

Fiatalon maradtak árván bátyjával

Vincze Lilla EMeRTon-díjas magyar énekesnőt, szövegírót a Napoleon Boulevard énekeseként ismerte meg az ország, majd A Dal zsűritagjaként. A jelenleg 61 éves Lilla 1961. június 5-én látta meg a napvilágot Siófokon, karrierje pedig 1986-ban indult be, amikor az előbb említett popegyüttessel megnyerték az Interpop fesztivált. A Napoleon Boulevard 1990-ig létezett az eredeti felállásban, utána az énekesnő Cziglán Istvánnal dolgozott tovább, a 2000-es évek elején pedig crossover stílusra váltott. 2009-ben aztán újra összeállt az együttes, akinek énekesnőjéről azt is tudni kell, hogy saját énekiskolát működtet, valamint több színházi produkcióban is részt vett, játszotta például Édith Piafot is. Magánéletéről azonban csak ritkán lehetett hallani ezidáig, most viszont őszintén vallott szülei korai elvesztéséről.

Édesapjával töltött utolsó közös estéjükön a csillagokat nézve ábrándoztak és szőtték jövőbeli terveiket – mesélte Vincze Lilla eMeRTon-díjas énekesnő, aki mindössze 16 éves volt, mikor árván maradt bátyjával. Az előadóművész a Ridikülben beszélt élete azon szakaszáról, mikor elvesztette szüleit.
Kattints a további képekért!

Mezei Mária a végzet asszonyaként a színpadon több férfit is elcsábított, ez pedig magánéletében sem volt másképp: még a híres írót, Márai Sándort is az ujjai közé csavarta, pedig a férfi akkor már nős volt.

Leadfotó: Ridikül/Tőke Béla

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.