Sztárok

Meghan Markle kifakadt: a hercegné óriásit csalódott a királyi családban, megelégelte, hogy ő az örök második

Susse hercegnéje korábban állítólag több alkalommal is kifejezte nemtetszését a palota szigorú protokollja miatt, és gyűlölködve ócsárolta az egész intézményt.

Nem ilyennek gondolta a királyi életet

Mint azt most már tudjuk, Meghan Markle élete cseppet sem volt fenékig tejfel a brit királyi család kötelékében: a hercegné több alkalommal is elmondta, hogy teljesen tönkretette őt a média mocskolódása, sőt mi több, a bántásokat nem csupán a néptől és az újságíróktól kapta, hanem magától a királyi família tagjaitól is. A palota egykori alkalmazottjai nemrégiben részletesebben is elárulták, mi zajlott a falakon belül Harry nejét illetően: Meghan állítólag ostobaságnak találta a szigorú protokollszabályokat, és azt is utálta, hogy mindenki irányítani és korlátozni akarta őt, emiatt pedig csalódott a monarchia intézményében, hiszen nem ilyennek gondolta a hercegek, hercegnők és hercegnék életét. Ami pedig számára csak hab volt a tortán, az Katalin: Meghan úgy érezte, hogy Vilmos neje után ő már csak az örök második szerepében tündökölhet, ez pedig nem volt neki elég…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.