Vége a rémálomnak! Elkapták a híres sztár zaklatóját!

Több szempontból sem olyan könnyű az élete a hírességeknek, mint ahogy sokan gondolnánk. A sajtóval még csak-csak megbirkózik az ember lánya – bár erre is láttunk más ellenpéldát, - de a fanatikus rajongókkal már annál inkább meggyűlhet a bajunk.

Jeff Goldblum életét már évek óta retteg egy megrögzött rajongója keserítette meg, aki lépten-nyomon a színész sarkában volt, fellépéseire, nyilvános szerepléseire, sőt mi több, még a lakásába is követte őt. A nő 2001 óta zaklatta Goldbumot, aki többször is a rendőrség segítségét kérte a hölgy távoltartásához.

„Félek Ransom kisasszonytól, komoly fenyegetést jelent számomra” – mondta a filmsztár 2009-ben a bíróság előtt. A nőt pár hónapig pszichiátrián is kezelték, de alig egy évre rá ki is engedték. Ekkor Goldblum ismét a hatóságokhoz fordult: „Az elmúlt tíz évben folyamatosan követett, zaklatott, és fenyegetően viselkedett” – mondta akkor.

Ennek eredményeképpen idén júniusban meg is kapta az ismételt távoltartási végzést, amelyben elrendelték, hogy Ransom a következő három évben 91.44 méternél (100 yard) közelebb nem mehet Jeff Goldblumhoz. Linda azonban képtelen volt távol tartania magát az imádott férfitól, aki hétvégi fellépésére készült a Los Angeles-i Ahmanson Színházban, és újra a közelébe férkőzött.

Ezek után a rendőrség letartóztatta a nőt, és megtiltották neki, hogy bármilyen módon kapcsolatba lépjen Goldblummal vagy az otthona közelében settenkedjen, így a színész végre fellélegezhet. Hát, ha valaki Jeff aztán megtapasztalhatta, milyen egy igazán rámenős nő…

Gondoltad volna? A Harry Potter sztárjára, Emma Watsonra egy sötét erdőben támadt rá őrült rajongója!

Kép: parameter.sk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!