Kovács Patrícia és Fenyő Iván újra együtt!

Kovács Patríciát először derült égből villámcsapásként érte, mikor megtudta, hogy ő és egykori osztálytársa, Fenyő Iván vezetik majd a SuperTV2 SuperMokka című reggeli beszélgetős műsorát. Azóta természetesen már volt ideje megbarátkozni a gondolattal.

„Meglepődtem, amikor csörgött a telefonom, hogy szívesen látnának a castingon. Eddig csak vendégként voltam tévéműsorokban és nem is gondoltam magamra úgy, mint tévés műsorvezetőre. Mégis azt éreztem, ez most egy lehetőség, amit ki kell próbálnom. Nagyon izgatott, hogy megtanulhatok egy másik szakmát és jólesett az a bizalom is, hogy rám bízták ezt a feladatot” – mesélte Patrícia.

Kettejük munkakapcsolatat nem újkeletű, hiszen egyeütt játszottak többek között az SOS szerelem és a 9 és fél randi című romantikus filmekben is.

Az színésznő elmondása szerint ő a kíváncsi, minden lében kanál műsorvezetőt fogja megtestesíteni, egykori egyetemi osztálytársa, Fenyő Iván pedig a komolyabb, olykor szurkálódó stílust hozza majd. A műsorvezető páros nem titkolja, mindkettejük számára elképzelhető olyan vendég, akitől tartanak kicsit, de hogy kik azok, természetesen nem árulják el.

„Nyilván az elején ügyetlenkedünk majd, hiszen egy ismeretlen terepen leszünk, de rengeteg segítséget kapunk a csatorna dolgozóitól, a szerkesztőktől a producerekig. Úgy terelgetnek minket már a felkészülésben is, hogy közben elfogadják, hogy a szuverenitásunkból nem akarunk engedni. Ez megnyugtató. A lehető legalaposabban meg akarom megtanulni ezt a szakmát, közben ugyanaz a Kovács Patrícia szeretnék maradni, aki eddig voltam.”

A SuperMokka műsorát Kovács Patrícia és Fenyő Iván mellett a Till Attila - Liptai Claudia és a Lang Györgyi - Váczi Gergő páros vezeti még.

Kép: evocatio.blog.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!