Vasvári Vivien kacér villantással bizonyítja, hogy ismét csúcsformában van

Nem rég született meg Vasvári Vivien gyermeke, de már visszatért a modellkedéshez.

Elég hamar vissza tudott lendülni

Vasvári Viviennél szeptember elején indult be a szülés, majd a következő reggel már arról számolt be, hogy egészségesen megszületett a kisfia. Ő az ötéves testvéréhez, Edwardhoz hasonlóan az egyesült államokbeli Miamiban jött világra.

„Mindenkinek nagyon köszönjük a kedves és biztató üzeneteket! Nagyon hálás vagyok a Jóistennek, hogy egészséges, erős kisfiunk született. Csodás 40 perc alatt jött a világra, 52 cm és 3,4 kg, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat”

- írta anno. A modellt természetesen a férje mindenben támogatta.

A modellnek azonban elég volt a pihenésből, és már vissza akar térni a munkához. A galériánkból kiderül, hogy milyen formában teszi ezt.

Vasvári Vivien és újdonsült férje, Zsigmond május 13-án álltak oltár elé, amikor egy valódi álomesküvőn mondták ki a boldogító igent.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!