Sztárok

Így szólítja gyermekeiket Vilmos és Katalin: elragadó beceneveket találtak ki számukra!

Minden szerető családban vannak édes becenevek, nincs ez másként Katalin és Vilmos családjával sem, akik imádják aranyos nevekkel illetni gyermekeiket.

Rengeteg becenevet használnak

Azt már megszokhattuk, hogy a királyi családokban általában mindenki több keresztnévvel és ranggal rendelkezik, de gondoltad volna, hogy az egymáshoz igazán közelálló családtagok cuki állatneveken is gyakran hívják egymást? Nos, Katalin és Vilmos családjában legalábbis egészen biztosan ez a helyzet, a walesi herceg és hercegné titokban imádnivaló beceneveken szólítja a gyerekeket. Ha kíváncsi vagy, mi György, Sarolta, vagy éppen a kis Lajos édes beceneve, olvass tovább!

Vilmos herceg előszeretettel becézgeti gyönyörű kislányát, Sarolta hercegnőt. Állítólag leggyakrabban a „Mignonette" becenévvel illeti őt, ami franciául annyit tesz, „kicsi, törékeny".
Kattints a további képekért!

Kamilla királynét és Katalin hercegnét legutóbb az Emlékezés Vasárnapján fotózták együtt, nonverbális kommunikációjukból pedig érdekes következtetésre jutott a testbeszéd-szakértő.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.