Taylor Swift rendőrségi ügybe keveredett, az énekesnő teljesen összeomlott

Taylor Swift koncertje miatt már a rendőrség is megkezdte a nyomozást.

Teljesen ki fogják vizsgálni a halálesetet

A The Eras Tour Taylor Swift amerikai énekesnő hatodik önálló koncertturnéja, ami az összes stúdióalbumát igyekszik felölelni. Bár a szupersztár nem látogat el Budapestre, de a rajongók át tudnak ruccanni jövőre Bécsbe, ha szeretnék élőben látni a kedvencüket.

Közben ugye Rio de Janeiróban egy súlyos tragédia történt. Egy 23 éves nő, Ana Clara Benevides, aki a november 17-ei pénteki koncertre várt a Maracanã Stadionban, meghalt a nagy hőségben. A nőnek leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni. A halálának pontos okát még nem tudni, de a rendőrség vizsgálja az ügyet.

A galériánkból kiderül, hogy milyen következményei lehetnek majd ennek az egésznek.

A fellépésen több mint 80 ezer ember volt jelen, akik közül sokan rosszul lettek a hőségtől. Brazíliában példátlan hőhullám tombolt, a koncerten a hőérzet a 60 fokot is elérhette. A szervezők nem engedték, hogy a nézők vizet vigyenek be a stadionba, és csak kevés vízállomás volt elérhető.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.