Sztárok

Anyaszült meztelenül pózolt a dzsungel közepén a magyar zenész barátnője - Fotó

A Csillag születik korábbi felfedezettje, Varga Viktor mindig is átlagon felüli exhibicionizmusáról volt híres. A 34 esztendős magyar zenész ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: ezúttal egzotikus dzsungeltúrán vett részt, ahol aktuális barátnője is ledobta a textilt.

Mindig tudja, hogy kavarja fel maga körül az állóvizet

Varga Viktor, a 34 esztendős magyar énekes még 13 évvel ezelőtt, a 2009-es Csillag születikben hívta fel magára a figyelmet. Az akkor még csupán szárnyait bontogató, húszas évei elején járó zenészpalánta nem szerepelt túl fényesen az RTL Klub tehetségkutatójában, hiszen mindössze a középdöntőig jutott, majd kiesett, ám ennek dacára hamar sikerült karriert építenie magának a hazai szórakoztatóiparban. 2010-ben már megjelenhetett első önálló videoklipje, de az elkövetkezendő években is egymás után születtek Varga Viktor vadonatúj dalai, miközben tovább folytatta egyre egzotikusabb kalandozását a kereskedelmi televíziózás világában. 2013-ban akkori partnerével, Cynthia Dictatorral az Édes élet című reality-ben is felbukkant, majd versenyzőként lépett fel a Sztárban sztár című showműsorban, ahol több rangos nemzetközi előadó dalait tolmácsolta, és végül a negyedik helyen végzett.

Varga Viktor azonban sokszor nem feltétlenül művészi teljesítményével, hanem átlagon felüli exhibicionizmusával és polgárpukkasztó attitűdjével keltett figyelmet. Tevékenységét sokszor övezték rosszalló tekintetek, szóval igazi megosztó személyiség: egyesek tehetséges zenei előadónak, mások pedig feltűnésvágytól hajtott botránycelebnek tartják. Annyi azonban bizonyos, hogy a 34 éves híresség remekül ért ahhoz, hogyan kavarja fel maga körül az állóvizet. Ezúttal is ezt tette.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?
Fashion&Beauty