Sztárok

Már több mint 30 év is eltelt: így él ma az Ice Ice Baby egyslágeres rappere – fotók

Vanilla Ice a kilencvenes évek egyik nagy szupersztárja volt, akinek Ice Ice Baby című slágerére a világ minden pontján buliztak a fiatalok. Noha a dal még ma is nagy népszerűségnek örvend, az előadó mostanra a feledés homályába veszett.

Mi lett vele?

Fogadjunk, hogy a te füledben is ismerősen cseng az Ice Ice Baby zenéje és dalszövege: a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb rap-dala meghódította az egész világot, sőt még ma is megalapozza a rerto bulik hangulatát. A slágert a Vanilla Ice művésznéven befutott Robert Matthew van Winkle amerikai rappernek köszönhetjük, aki amilyen gyorsan befutott, olyan hirtelen el is tűnt a reflektorfényből. Jogosan merülhet fel a kérdés, vajon mi történt az extrém frizurát viselő előadóval az elmúlt több mint 30 évben? Részletek a galériában!

Az egykori rapsztár 1967. október 31-én látta meg a napvilágot a floridai Miamiban: noha édesapja már a születése előtt elhagyta a családot, édesanyja igyekezett mindent megadni neki – képzett zongoraművészként ráadásul arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy megismertesse vele a zene iránti szeretetet.
Kattints a további képekért!

Nena a 99 Lutfballons című slágerével lopta be magát a közönség szívébe, a dalt pedig még a fiatalabb korosztály is ismeri. Ennek ellenére itthon ma már alig hallani az énekesnőről: vajon mivel tölti manapság a mindennapjait?

Leadfotó: Paul Natkin/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.