Sztárok

Titokban búcsúztatták el Vágó Istvánt: megszólalt a kvízmester fia édesapja haláláról

Az április végén tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó István fia, Péter nemrég édesapja haláláról, valamint a néhai tévés zártkörű búcsúztatójáról mesélt részletesen.

Rengeteg embernek jelentett nagyon sokat

Vágó István április 29-én, tragikus váratlansággal hunyt el. A 74 éves műsorvezető-politikus halála az egész országot megrendítette, hiszen évtizedeken át Magyarország egyik legkvalifikáltabb, legnagyobb tudású és televíziósa volt. Özvegye egy korábbi interjúban elárulta, a legendának semmilyen ismert betegsége nem volt, de mivel hat hete köhögött, ezért orvosi kivizsgálások sora következett – kardiológusnál és tüdőszűrésen is járt, de minden lelete negatív lett. Hozzátette: férje a halála előtt még internetezett, a Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival, majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, ezt követően pedig összeesett. Kedden délután zártkörű búcsúztatót tartottak, amin csaknem száz ember vett részt, köztük természetesen a tévés fia, Péter is, aki nemrég szívszorító dolgokat árult el édesapja elvesztéséről. Részletek a galériában!

„Egy érzelmi kavalkád volt az egész délután. Egyrészt természetesen nagyon fájdalmas volt, hiszen még mindig próbáljuk anyuval együtt felfogni azt, hogy apu nincs többé. Közben pedig nagyon feltöltődtünk attól a sok szeretettől, amit kaptunk a barátoktól: megható volt látni, mennyi embernek jelentett nagyon sokat” – kezdte a Blikknek Vágó Péter, aki arról nem árult el információt, hogy hol és mikor helyezik végső nyugalomra édesapja hamvait.
Kattints a további képekért!

A televíziós műsorvezető, szerkesztő és politikus 74 éves volt, halála váratlanul ért mindenkit.

Leadfotó: YouTube/ Partizán

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.