Sztárok

Vadon Jani megszólalt utódjáról: az egykori rádiós elárulta, mit gondol Ráskó Eszterről – Interjú

Tavaly decemberben derült ki, hogy Vadon Jani otthagyja a Balázsék című reggeli rádióműsor népszerű trióját, mivel megszületett benne a gondolat, hogy új kihívásokkal szemben próbálná ki magát – többek között erről is beszélgettünk vele a tegnap megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálaesten.

Így telnek most a napjai

Tegnap átadták a Televíziós Újságírók Díját, amelyet a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélnek oda a 2023-ban képernyőre került szórakoztató műfajú televíziós műsorok és személyiségek legjobbjainak. Idén 14 kategóriában kellett döntést hoznia a zsűrinek: nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő, valamint most először szórakoztató-ismeretterjesztő műsor kategóriában adtak át kitüntetést a Budapest Music Center falai között. Utóbbi kategóriában kapott jelölést a Sztárok a reptéren és a nyertesként távozó Tiltott zónák mellett a Spektrum csatornáján futó Várfoglalók című történelmi ihletésű sorozat, melyben Vadon Jani vezetésével bepillantást nyerhetünk a ma már többnyire csak romjaiban létező középkori váraink kulisszatitkaiba – az eseményen természetesen ő maga is részt vett, és interjút adott a Femcafe.hu-nak. Az egykori rádióssal az általa vezetett műsorról beszélgettünk, de kíváncsiak voltunk arra is, hogyan telnek a mindennapjai, mióta nem kell hajnalok hajnalán ébrednie, továbbá mi az, ami a legkevésbé és a legjobban hiányzik neki hajdani munkája kapcsán, emellett rákérdeztünk arra is, hogyan vélekedik utódjáról, a népszerű humoristáról, Ráskó Eszterről.

"Legtöbbször hullámhegyeket éltünk meg együtt, tehát nagyon sok pozitív élmény is köt a srácokhoz, és ezúton is kívánok nekik egyébként nagyon-nagyon sok sikert, és ezt tényleg nagyon őszintén mondom. Mindent bele srácok, toljátok, amíg lehet!" - fogalmazott többek között.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Sebestyén Balázsék ismét túl messzire mentek az egyik reggeli műsorban. Akkor még Vadon Jani is a csapat tagja volt.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.