Sztárok

Makranczi Zalán felesége, Szinetár Dóra szüleiről: "Mindig is kérdeztem, hogy hol van a helyem nekem ebben a családban"

Makranczi hamisítatlan színészdinasztiába csöppent, amikor feleségül vette Jászai-díjas kolléganőjét, és sokat morfondírozott azon, hogyan illeszkedhet be a neves famíliába.

Egy színházi próbafolyamat során találtak egymásra

Makranczi Zalán színművész 2015-ben kötötte össze az életét kolléganőjével, a Jászai Mari-díjas Szinetár Dórával. A színészpár néhány évvel korábban, Moliére Mizantrópjának próbái során találkozott először, és hamar románc szövődött közöttük, 2017-ben pedig megszületett közös gyermekük, Benjámin is. A 44 éves Makranczi az RTL Portré című műsorának vendégeként arról vallott, hogy sokáig kereste a helyét felesége családjában. Mint ismeretes, a színész apósa, Szinetár Miklós az egyik legnevesebb színházi- és operarendező, anyósa, Hámori Ildikó pedig Kossuth- és Jászai-díjas színésznő, a Nemzeti Színház korábbi tagja.

"Ez egy ideig nagyon fontos kérdés volt, mindig kérdeztem: hol van a helyem nekem ebben a családban? A feleségem apja gyakorlatilag mindenről mindent tud. A Dóri a zenés színházról tud mindent. Anyósom pedig az egész világirodalmat eljátszotta a Nemzeti Színházban. És színházilag kerestem, hol a helyem. Rengeteget beszélgettünk erről, majd elengedtem a kérdést" - mondta Makranczi a Portré című műsorban.
Kattints a további képekért!

A Jászai Mari-díjas színésznő a Down-szindróma világnapja kapcsán osztotta meg szívmelengető gondolatait a közönséggel.

Leadfotó: Facebook / Szinetár Dóra Official Fanclub

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.