Sztárok

Pierce Brosnan megtörte a csendet: véleményt mondott a színészről, aki magára öltheti James Bond szmokingját

Habár eddig még nem nyert hivatalos megerősítést, egyre többször hallani, hogy Aaron Taylor-Johnson brit színész örökölheti meg James Bond szerepét Daniel Craigtől. A fiatal hírességről - aki a Ha/verrel és az Éjszakai ragadozókkal tette le névjegyét az Álomgyárban - most a 007-es ügynök korábbi megformálója, Pierce Brosnan mondott véleményt.

Ki lesz a következő James Bond?

Brosnan nem sokkal korábban úgy fogalmazott, szívesen látná James Bondként az Oppenheimer című Christopher Nolan-film friss Oscar-díjas címszereplőjét, Cillian Murphy-t. Egyébként nem Murphy volt az egyetlen élvonalbeli színész, akit sokan Daniel Craig lehetséges utódjaként emlegettek, hiszen Tom Hardy, Tom Hiddleston, Henry Cavill, James Norton, Regé-Jean Page és Idris Elba neve is sokszor előkerült már. Néhány nappal ezelőtt aztán szárnyra kelt a pletyka, miszerint a 33 éves Aaron Taylor-Johnson öltheti magára őfelsége titkosügynökének makulátlan szmokingját. A brit filmcsillag korábban olyan alkotásokkal tette le a névjegyét Hollywoodban, mint a Ha/ver (2010) című parodisztikus szuperhősfilm vagy az Éjszakai ragadozók (2016) című thriller, de láthattuk az Anna Karenina modern adaptációjának (2012) Vronszkij grófjaként is. A The Sun információi szerint már fel is ajánlották Bond szerepét Taylor-Johnson számára, a színész pedig várhatóan rá is bólint a megbízásra. Nos, hogy valóban így lesz-e, azt egyelőre nem lehet tudni, ám Bronsnan most Taylor-Johnsonról is véleményt formált.

"Olvastam a híreket arról, hogy ő lehet a következő Bond, és én mindenképp megemelném előtte a kalapomat" - mondta fiatal kollégájáról Brosnan. A bókok özöne azonban nem ért véget ezen a ponton.
Kattints a további képekért!

Brosnan - aki a kilencvenes években maga is felölthette a 007-es ügynök legendás szmokingját - egy kissé túlkoros, de mostanában rendkívül felkapott színésznek adná a szerepet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.