Újabb sztárszakítás - Rachel McAdams és Michael Sheen különváltak

Mintha özönvíz árasztotta volna el Hollywoodot, úgy válnak el sorjában egymástól a hírességek. Még be sem adja az egyik sztárpár a válókeresetet, egy másik már szakított is, és lőttek egy újabb házasságnak. Most Rachel McAdams és férje, Michael Sheen döntöttek a különválás mellett.

Michael Douglas, Cindy Crawford és Jeremy Irons után egy újabb pár döntött a szakítás mellett. A 34 éves kanadai színésznő, Rachel McAdams és 44 éves férje, Michael Sheen házassága is csődbe ment, jelentette a US Weekly. Románcukat még 2010-ben tárták a nyilvánosság elé, miután találkoztak egy Woody Allen filmforgatáson.

„Michael és én addig nem is jöttünk össze, amíg tartott az Éjfélkor Párizsban című film forgatása. Nagyon jó barátok lettünk, amely úgy hiszem, hogy egy remek kezdet egy kapcsolat kialakításához. Áldottnak éreztem magam, hogy együtt szereplünk egy Woody Allen filmben Párizsban” – nyilatkozta Rachel még 2012 januárjában a The Sunday Telegraph Stella magazinnak.

A színésznő elmondása szerint egy kapcsolatban a jó kommunikáció a legfontosabb. A pároknak bízniuk kell egymásban, képesnek kell lenniük arra, hogy tudjanak egymással beszélgetni. A legjobb barátoknak kell lenniük.

Rachel kapcsolata alatt is állhatatos maradt munkája iránt. Elmondta, hogy három hétnél többet soha nem voltak külön. Mind a kapcsolatban, mind pedig a munkában alkalmazkodniuk kellett.

McAdams utolsó komoly románca Sheent megelőzően Ryan Goslinggal volt, akivel 2005-ben kezdett randevúzgatni, majd hamar eljegyezték egymást. Végül 2007-ben lefújták az esküvőt. Sheen nyolc évig Kate Beckinsalellel volt együtt 1995-től 2003-ig. Kapcsoltuk gyümölcse a tizennégy éves kislányuk, Liy lett.

Úgy tűnik, most Rachel és Michael kapcsolatának is vége szakadt.

Fotó: monstersandcritics.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!