Udvaros Dorottya ritkán látott fia nem mindennapi szakmát választott: ilyen vagány férfivá cseperedett a 36 éves Máté – fotók

Udvaros Dorottya egyetlen fia, Máté komoly sikerekre lehet büszke a szakmáján belül, de nemcsak tehetséget, hanem jó géneket is örökölt híres édesanyjától.

Nem esett messze az alma a fájától

Udvaros Dorottya 1954. augusztus 4-én látta meg a napvilágot Budapesten: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja hazánk egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színésznőjének számít, ami nem csoda, hiszen a tehetség szó szerint a vérében van, ugyanis édesanyja, Dévay Camilla is a világot jelentő deszkákon találta meg a számításait, édesapja pedig neves rendezőként kereste a kenyerét. Éppen ezért jogosan hihetnénk azt, hogy egyetlen gyermeke, Máté is hasonló karrierről álmodozott, valójában azonban más szakmát választott magának. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű férfivá érett Udvaros Dorottya fia:

A színésznő 1986-ban adott életet a fiának, Gyöngyösi Máténak, aki az érettségi után lengyel nyelvet és szlavisztikát tanult, később azonban teljesen más területen kezdte bontogatni a szárnyait.
Kattints a további képekért!

Gesztesi Károly ma lenne 59 éves: legidősebb fia, Máté az édesapja nyomdokaiba lépve szintén színész lett, egy ideje azonban teljesen más területen dolgozik.

Leadfotó: MTI/ Zih Zsolt

Oldalak