Tóth Gabit meg akarták verni, nem volt egyszerű dolga a műsorban

Tóth Gabinak nincsen egyszerű dolga mentorként egyik tehetségkutatóban sem.

Visszatér az X-Faktor, amiben anno Tóth Gabi nagy pácba keveredett

Az X-Faktor 2010-es magyarországi premierje óta az egyik legnépszerűbb televíziós showműsor volt a hazai piacon. A 2022-es évad után pihenőre vonult a formátum, hogy 2024-ben újult erővel térjen vissza az RTL-re, jelentette be Szujó Zoltán a Sztárbox adásában vasárnap este. A jelentkezés tehát elindult, aki úgy érzi benne van az a bizonyos X-Faktor, annak nem kell tovább várnia.

Az X-Faktor 11 évada alatt, a győztesek mellett, sok versenyző álma vált valóra. Elindulhattak a zenei pályán és voltak, akik színházi előadásokban és sorozatokban is megmutathatták a tehetségüket. Olyan előadók pályája indult itt, mint Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbi, Muri Enikő, Csobot Adél, Manuel vagy Kocsis Paulina. Ha szeretnél a nyomdokaikba lépni, akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezni az X-Faktor 2024-es évadába!

Közben a galériánkban előveszünk egy kis retró élményt, amikor Tóth Gabi még az X-Faktor székében csücsült mentorként.

Úgy néz ki, most már tényleg kezd lecsengeni Tóth Gabi, valamint Krausz Gábor válása. Persze nem mondhatjuk, hogy az egykori pár között nincsen továbbra is gigászi feszültség, de talán jóval nyugodtabbak az indulatok, mint amilyenek az elején voltak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.