Tóth Gabi üzent Krausz Gábornak, majd elindult a lavina

Tóth Gabi semmi rosszat nem akart a Krausz Gábornak küldött üzenetében.

Valószínűleg egyikük sem ezzel foglalkozik most

A Dancing with the Stars negyedik évadában Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna harcolt a trófeáért. Anno csináltak egy közönségszavazást, ahol T.Danny került az első helyre Lissák Laurával, de tudtuk, hogy ez még bőven változhat.

A zsűri bár mondott ítéletet, de minden a közönségre volt bízva ezek után. A szavazatok összesítését követően a műsorvezetők végre elárulták, hogy a Dancing with the Stars negyedik szezonjának a győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lettek.

Sokan meglepődtek, hogy Tóth Gabi ezután üzent Krausz Gábornak, de hogyan reagáltak erre az emberek, az a galériánkból kiderül!

Krausz Gábornak és Tóth Gabinak volt aggódni valója, mivel a kislányuk, Hannaróza kórházba került nem olyan rég. „Valamilyen vírusfertőzést kapott, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, hogy jobb, ha egyenesen a kórházba viszi” – mondta a Borsnak Krausz, aki a Dancing with the Stars után a kislányával töltötte minden idejét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.