Sztárok

Örökre elcsúfította a plasztika az egykor szépséges színésznőt: sokkolóan néz ki ma, mintha teljesen másik ember lenne

Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.

Akkor és most

Famke Janssen 1964. november 5-én Hollandiában, s egész gyermek- valamint kamaszkorát ott töltötte, sőt egy évig közgazdaságtant hallgatott az Amszterdami Egyetemen. Húsz esztendős volt, amikor elhatározta, hogy szerencsét próbál az Egyesült Államokban, számításai pedig bejöttek, ugyanis profi modellkarrierbe kezdett. Az Elite modellügynökséghez szerződött, neve pedig pillanatok alatt berobbant a köztudatba: dolgozott az Yves Saint-Laurentnek, a Coco Chanelnek és a Victoria’s Secretnek, 1988-ban pedig az Exclamation parfüm reklámjában szerepelt. A kilencvenes évek elején búcsút intett addigi szakmájának és a színészet felé fordult, ahol szintén hamar rálépett a siker felé vezető útra – a legtöbben az X-Men filmekből ismerik, de feltűnt még többek között a Star Trek: Az új nemzedék, az Aranyszem, a Kísértethajó, a Ház a Kísértet-hegyen és a Men is Black – Sötét zsaruk 2. című alkotásokban is. Tehetsége mellett szépségével is magára vonta a figyelmet, csodás külseje azonban ma már a múlté, ugyanis láthatóan nem egyszer kérte plasztikai sebész segítségét az idő múlása ellen folytatott küzdelemben. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes változáson ment át a filmsztár:

Filmes munkáin túl Famke a tévéképernyőn is megcsillogtatta többször a tehetségét – feltűnt például az NBC Winters, a Showtime The Farm és az L című sorozatok bevezető epizódjaiban.
Kattints a további képekért!

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 72 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Leadfotó: Andreas Rentz/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...