Sztárok

Budapesti étteremben, fia társaságában kapták lencsevégre Angelina Jolie-t - Fotók

Az Oscar-díjas amerikai színésznő a Maria Callas életéről szóló drámát forgatja hazánkban. Korábban már a budapesti Operában is kiszúrták a hollywoodi világsztárt, aki most Pax nevű fiával ült be egy fővárosi étterembe.

Újra Budapesten szúrták ki Angelina Jolie-t

Ideiglenesen Budapestre helyezte át a székhelyét az Oscar-díjjal kitüntetett Angelina Jolie, aki hazánkban forgatja legújabb moziját, egy Maria Callas életéről szóló drámát. Jolie-t korábban a budapesti Operában is kiszúrták már, de a szemfüles rajongóknak hála a forgatási munkálatokról is láthattunk néhány fotót. Most azonban sokkal meghittebb, egyszersmind hétköznapibb szituációban fényképezték le a filmcsillagot: Jolie fia, Pax társaságában időzött egy budapesti levesezőben.

A színésznő és fia, Pax egy Attila úti vietnami levesezőben múlatta az időt, és bár arcát hatalmas napszemüveg takarta, vonásai könnyen felismerhetők a fotókon.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie annak idején mindent bevetett, hogy magába bolondítsa színészkollégáját, Brad Pittet, aki végül miatta hagyta el a feleségét, Jennifer Anistont.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.