Sztárok

Nicolas Sarkozy 12 évvel fiatalabb felesége maga a tökély: a ritkán látott Carla szépsége egyszerűen párját ritkítja

Bár az egykori modellt sokan azzal vádolják, hogy botoxoltatott és a különböző plasztikai beavatkozások sem állnak tőle messze, szépsége egyszerűen vitathatatlan.

Bámulatosan néz ki közel a 60-hoz is

Carla Bruni olasz modellként, valamint énekes-dalszerzőként szerzett magának hírnevet, de igazán ismertté vitathatatlanul akkor vált, amikor feleségül ment a volt francia köztársasági elnökhöz, Nicolas Sarkozyhez 2008-ban. Persze a reflektorfény szüleinek köszönhetően sosem állt tőle messze: Carla gazdag iparmágnás, műgyűjtő és operaszerző apa, valamint színésznő és zongoraművész anya gyermekeként jött a világra 1967-ben, de nővére is színésznőként, bátyja pedig forgatókönyvíró-rendezőként helyezkedett el. Carla mindamellett, hogy gyönyörű, szépségére pedig már igencsak korán felfigyeltek, meglehetősen művelt is: örökölte családja művészet iránti szeretetét, így előbb zongorázni, majd gitározni tanult, de imádta az irodalmat és a szépírást is, ami később remekül jött számára a dalszerzés tekintetében. Tanulmányait svájci és francia magánintézetekben folytatta, majd építészetet tanul Párizsban, 19 évesen azonban abbahagyta az iskolát, és modellkedni kezdett. De vajon mennyit változott a december 23-án már 56. életévét betöltő, egykori manöken? Galériánkban mutatjuk!

Carla Bruni 1988-ban lett topmodell, a 90-es években pedig olyan divatcégek kifutóin lejtett végig, mint Christian Dior, Paco Rabanne, Karl Lagerfeld, Yves Saint-Laurent, Chanel vagy épp a Versace, így nem meglepő, hogy 1990-től a 20 legjobban fizetett topmodell között tartották őt számon.
Kattints a további képekért!

Macaulay Culkin, mindenki örök Kevinje nemrég csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, az avatáson pedig az a Catherine O'Hara is felbukkant, aki korábban Culkin édesanyját játszotta a Reszkessetek, betörők! első két részében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.