Sztárok

Tom Cruise dobta 25 évvel fiatalabb barátnőjét, ennyire arcátlan húzást még nem láttunk a színésztől

Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.

Negyedszázadnyi korkülönbség

Tavaly decemberben mi is beszámoltunk róla, hogy egy 25 évvel fiatalabb orosz ex-modellel, Jelszina Harjovával randizgat Tom Cruise. A 61 esztendős hollywoodi filmcsillag új választottja korábban egy orosz oligarcha felesége volt. A gyémántkereskedő hatalmas vagyont érő táskakollekciója rejtegetésével is megvádolta a 36 esztendősen is igéző szépségű Jelszinát, de válásuk egyébként sem szűkölködött a botrányos mozzanatokban. Cruise és új barátnője először egy londoni partin buktak le, s a világsztár rajongói már reménykedni kezdtek benne, hogy kedvencük - oly sok idejekorán zátonyra futott kapcsolat után - végre meglelte az igazit, amikor hidegzuhanyként érte őket a váratlan hír: a Top Gun sztárja máris szakított Jelszina Harjovával. És az igazi baj még csak nem is ez, hanem az időzítés.

Cruise épp azután dobta Harjovát, hogy a nő bemutatta gyermekeit a hollywoodi színészlegendának - írja a Mirror.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...