Sztárok

Micsoda átalakulás! Tolvai Reni lenyűgöző előtte-utána fotókkal mutatta meg 23 kilós fogyása eredményét

A 31 éves énekesnő még jóval kerekebb idomokkal rendelkezett, amikor bő egy évtizeddel ezelőtt az egész ország megismerte, mostanság azonban topmodelleket megszégyenítő külsővel hódít az Instagramon. A Megasztár egykori felfedezettje máig nem feledte el, honnan is indult.

A Megasztár idején még sokan bírálták a külseje miatt

"Az, aki voltam, egy fényképről néz vissza rám" - dúdolhatná a hajdani tehetségkutató legendás zsűritagja, Mester Tamás dalának kezdő sorát Tolvai Reni, a Megasztár ötödik szériájának győztese. A ma 31 esztendős énekesnőt annak idején jóval kerekebb idomokkal ismerte meg az ország, azonban a súlyfelesleg már a múlté: a híresség az elmúlt években a drasztikus életmódváltás mellett döntött, napjainkban pedig már topmodelleket megszégyenítő külsővel hódít az Instagramon. Kezdetben azonban rengeteg kritikát kapott a kinézete miatt, s részben épp a rosszmájú megjegyzések ösztönözték arra, hogy kezébe vegye sorsát, s látványosan átformálja a külsejét - Tolvai Reni 13 év múltán sem felejtette el, honnan is indult, s nemrégiben lenyűgöző előtte-utána fotókat posztolt nem mindennapi fogyásáról.

Lapozd fel galériánkat: máris mutatjuk az énekesnő átalakulását megörökítő képeket!

Az előadóművész egy lapozható bejegyzésben mutatta meg, hogyan vált enyhén telt fiatal lányból formás testű, magabiztos nővé. "Rosszul érzed magad a bőrödben? Tudom mit érzel, egész életemben azt mondták nekem fellépéseken hogy 'de kár érte pedig milyen szép az arca'. Ha nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?" - írta a fotók mellé.
Kattints a további képekért!

Senki sem akar élcelődni Britney Spears keserű sorsán, hiszen az egész világ végigkövethette drámáját édesapjával és a gyámsági üggyel, azonban a pop királynőjéből mára inkább a bizarr képek és videók, valamint a furcsa magamutogatás királynője lett. Sokan úgy vélik, az énekesnő komoly mentális gondokkal küzd, amit legfrissebb képe sem cáfol meg igazán.

Leadfotó: Instagram / tolvaireni

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!