Sztárok

Legyőzte a botox a Dallas Pameláját: valódi plasztikrém lett Bobby Ewing feleségéből, így néz ki ma

Rá sem ismerni az egykor gyönyörű színésznőre friss fotóin: a 73 éves Victoria Principal alaposan megváltozott a sorozat óta, szinte teljesen eltorzultak vonásai a plasztikai beavatkozásoktól és a töménytelen botoxtól.

Szexszimbólumból plasztikrém

A 14 évadot megélt Dallas című sorozatra a mai napig emlékszik szinte mindenki, nem véletlenül: a produkció hazánkban is óriási népszerűségnek örvendett, aki pedig szívesen nosztalgiázna, az megteheti, ugyanis Magyarországon előszeretettel ismétlik egyes csatornák az Ewing-família kalandos mindennapjait. Akinek viszont még sincs meg a sztori, íme egy ki felelevenítés: a sorozat egy texasi olajmágnás család hétköznapjait követte nyomon. A történet először Bobby Ewing és Pamela Barnes házassága körül forgott, családjaik ugyanis egymás kibékíthetetlen ellenségei voltak, majd szépen lassan Jockey Ewing lett a Dallas főszereplője játszmái és üzleti trükkjei miatt. Pamela azonban mindvégig megmaradt egy jelentős karakternek, az őt alakító színésznő, Victoria Principal pedig világhírnévre tett szert a Dallasban játszott szerepének köszönhetően, ahogyan Larry Hagman és Patrick Duffy is. Victoria azonban nem csupán az ismertséget köszönheti a sorozatnak: annak idején szépsége miatt valódi szexszimbólummá vált a férfiak körében, a nők pedig őt irigyelték, és úgy akartak kinézni, ahogyan a színésznő. Azóta persze jó pár év eltelt, és Principal idén januárban már a 73. életévét töltötte be: ezzel önmagában semmi baj nem lenne, az viszont egy ideje már szemet szúrt rajongóinak, hogy a színésznő vonásai teljesen megváltoztak, sőt mi több eltorzultak a botoxnak és a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően. Éppen ezért ma már szinte felismerhetetlen az egykori bombázó, galériánkat átlapozva te is megnézheted, hogy fest ma!

Victoria Principal fiatalon egészen különleges szépségnek számított: olasz származása miatt különleges vonásokkal áldotta meg őt a sors, emellett tehetséges balett-táncos volt gyerekként, kamaszkorában pedig az autóversenyzésnek hódolt, ez volt igazi szenvedélye.
Kattints a további képekért!

A Lucy Ewingot alakító Charlene Tilton nevét 44 évvel ezelőtt, 19 évesen ismerte meg a világ, a színésznő azóta azonban már 63 éves is elmúlt, és bizony meg is változott az évek alatt. Mutatjuk, hogy fest ma az egykori szőke szépség!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az új év mindig esélyt jelent egy kis változásra, fejlődésre, legyen szó a fitness céljaidról, az életmódváltásról, vagy éppen egy új divatirány követéséről. Valójában viszont nincs is szükség új...
Home&Design
A csempe mindig nagyszerű választás fürdőszobánkba, hiszen könnyen megtisztíthatjuk a ráfröccsenő víztől. Praktikussága mellett viszont az sem elhanyagolható előny, hogy megjelenésük millió...
Lifestyle
A Kos egy sorsfordító döntést hoz meg. Napi horoszkóp!