Sztárok

Saját apja végzett a magyar származású gyereksztárral: a kislány csupán 10 éves volt, amikor kioltották az életét

Judith Barsi fiatal kora ellenére valódi sztárnak számított Hollywoodban, ám apja tönkretette a szépséges kislány egész jövőjét, amikor két kezével kioltotta saját gyermeke életét…

Előtte állt az egész jövő és egy sikeres karrier

Az emberi kegyetlenség sokszor nem ismer határokat: nem egyszer hallhattunk már olyan érthetetlen gyilkosságokról, mikor valaki életét látszólag minden ok nélkül, hihetetlen brutalitással oltották ki. Mindegyik ilyen eset közül talán azok a legszívbemarkolóbbak, mikor ártatlan gyerekek életét veszik el, főleg ha a tettes valamelyik szülő, akinek óvnia, védelmeznie kéne gyermekét. Éppen ezért rázta meg 1988 júliusában az egész világot a magyar származású Judith Barsi halála, aki mindössze 10 éves, sikeres gyerekszínész volt, mikor saját édesapja különös kegyetlenséggel megölte a kislányt, aki előtt még ott állt az egész jövő…

Judith Barsi édesapja, József még az 1956-os forradalom után menekült a kommunista Magyarországról New Yorka, majd Los Angelesbe. Itt találkozott a szintén magyar származású bevándorlóval, Maria Virovacz-el, akivel össze is házasodott, majd 1978. június 6-án megszületett gyermekük, a kis Judith, akiről hamar kiderült, hogy van érzéke és tehetsége a színészkedéshez.
Kattints a további képekért!

Egy ismert, legendás amerikai zenei producer volt a gyilkosa annak az amerikai színésznőnek, akit még 2003 februárjában hidegvérrel megöltek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!