Sztárok

Rá sem ismernél, ha szembe jönne veled az utcán: hihetetlen, mennyire megváltozott az Egy rém rendes család Bud Bundy-ja – fotók

David Faustino tíz éven át alakította Bud Bundy karakterét az Egy rém rendes család című ikonikus sorozatban. A színész ma már 48 éves, és annyira megváltozott a széria befejezése óta, hogy alig lehet felismerni a legfrissebb fotóin.

Emlékszel rá?

Hazánk egyik legkedveltebb szériája volt az 1987-től 1997-ig futó Egy rém rendes család című szituációs komédia, amely görbe tükröt tartott az amerikai tévésorozatokban igen gyakran ábrázolt tökéletes, kertvárosi családmodell elé. A történet egy diszfunkcionális, ám rendkívül szerethető, átlagos kispolgári életet élő família mindennapjait mutatja be: az életunt és szerencsétlen papucsférj, Al Bundy (Ed O'Neill) egy cipőboltban dolgozik eladóként, kelekótya felesége, Peggy (Katey Sagal) pedig háziasszonyként az egész napját otthon tölti és neveli a két gyermeküket, a szép, de kissé butácska Kellyt (Christina Applegate), valamint a család lúzerét, Budot. A balfék kamaszt megszemélyesítő David Faustino számára a sorozat hozta meg a hírnevet, s bár számos más produkcióban is feltűnt, a legtöbben máig ezzel a szereppel azonosítják. A színész ma már 48 éves és egyáltalán nem hasonlít arra a tinédzserre, akit a sorozatban alakított – sőt, simán elmennénk mellette az utcán! Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban Bud Bundy:

David Faustino 1974-ben látta meg a napvilágot Los Angelesben, s már három hónapos korában kamera elé került a Lily Tomlin Special című műsor révén, az 1980-as évektől kezdődően pedig számos tévésorozatban tűnt fel és több rajzfilmfigura hangját is ő adta.
Kattints a további képekért!

Katey Sagalon bizony nyomot hagytak az évek – 68 évesen már nem hasonlít Peggy Bundyra.

Leadfotó: Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.