Sztárok

Szakértőket fogadott James Cameron - Ezért nem élhette túl Jack a Titanic tragédiáját

Negyed százada képtelen feldolgozni a világ, miért kellett meghalnia a Titanic-ban Jack-nek. A film rendezőjét most megkérdezték róla.

Titanic

1997-ben mutatták be a Titanic című filmet, ami számtalan díjat zsebelt be és filmtörténelem szerves része lett. Tette ezt annak ellenére, hogy bizony, nem úgy ért véget, ahogy az az amerikai filmekben lenni szokott. Jack ugyanis a jeges óceánban lelte halálát, miközben a szerelme egy ajtóra felmászva várta meg a segítséget. A rajongók azonban 26 éve képtelenek elfogadni ezt. Nem lett volna elég nagy az az ajtó mindkettőjüknek? Tényleg meg kellett halnia DiCapriónak? Nem élhette volna túl? - teszi fel a kérdéseket a TWN.hu, majd elárulják a választ is.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!