Sztárok

Megdöbbentő, de igaz: ezek a világsztárok már öltek embert - Fotók

Az emberölést elkövetett hírességek szomorú listája hosszabb, mint gondolnánk. Ráadásul nem akármilyen nevek szerepelnek rajta.

Teher

A rivaldafényben tündöklő világsztárokról senki sem feltételezné, hogy az ember ellen irányuló, legszörnyebb bűntett súlya nyomja lelküket. A legtöbbek egy tragikus baleset elkövetői, de akadnak olyanok is, akik előre eltervezett módon vagy erős felindultságból követtek el egy, vagy több gyilkosságot. Bizony, akadnak ugyanis olyanok, akik ettől sem rettentek el - írja a TWN.hu, majd egy részletes listát is közölnek, kik azok a világsztárok, akik érintettek ilyen tekintetben.

Lista

A leghíresebb talán Brandon Lee megrázó este A holló című filmben. 1993-ban már csak 8 nap volt hátra a forgatásból, amikor a baleset történt. "A fegyverben ugyanis nem vaktöltény, hanem éles golyó volt. A ravaszt Michael Massee húzta meg a ravaszt és annak ellenére, hogy nem fogta a fegyvert Lee-re. A golyó gellert kapott és a színész gerincébe fúródott. Öt órán át küzdöttek érte az orvosok, de hiába" - emlékeztet a TWN.hu. De ennél jóval több gyilkosság történt Hollywoodban, amit celebek követtek el. Íme a sztárok, akiknek a nevéhez emberek halála köthető!

Azt például csak nagyon kevesen tudják, miért tapadt vér a Szex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parker férjének kezéhez? Sarah Jessica Parker férje, a szintén színész Matthew Broderick pályája elején Írországban vakációzott, ahol két ember, egy anya és egy lánya halálát okozta egy végzetes autóbalesetben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.