Sztárok

Zsivány mosoly, igéző szemek: Timothy Dalton fia éppoly sármos, mint apja - Fotók

Az egykori James Bond fia legalább olyan sármos, mint édesapja.

Szép karrier, hektikus szerelmi élet

Timothy Dalton walesi származású brit színészt a legtöbben csak a 80-as évek 007-es ügynökeként ismerik, hiszen lehengerlő stílusa és sármja sok női szívet megdobogtatott. Karrierje azóta is szépen fut, nem telt úgy el év, hogy ne forgatott volna valamilyen közönségfilmet. Magánélete azonban nem alakult ilyen fényesen. A 73 éves Dalton sokáig volt nőtlen. 1971-től 1986-ig Vanessa Redgrave színésznő élettársa volt, majd szakításuk után 1997-ben született Alexander nevű kisfia Okszana Grigorjeva orosz származású zongorista-énekesnőtől. A fiú ma már 22 éves és sikerült örökölnie édesapja vonzó vonásait.

Lapozz, mutatjuk a színész fiát!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...