Sztárok

Te is imádtad őket? Ennyit változtak az évek alatt a Született feleségek gyönyörű sztárjai – fotók

Noha már jó pár év eltelt a Született feleségek befejezése óta, a Lila akác köz sztárjai közül a legtöbben ma is ugyanolyan fantasztikusan néznek ki, mint akkor – némelyikük azonban nem csak jó dolgokról tudna mesélni.

Ez történt velük

A Született feleségek című sorozat 2004-ben startolt el, s akkoriban talán még a készítők sem sejtették, mekkora siker lesz belőle. A népszerű sorozat nyolc évadot élt meg, a Lila akác köz lakói pedig ezidő alatt nézők millióinak szívéve lopták be magukat, s bár a legtöbben mind a mai napig reflektorfényben élnek, vannak köztük olyanok is, akik a széria befejezése óta jó pár bonyodalommal és nehézséggel találták szembe magukat. Galériánkban eláruljuk, mi történt a színésznőkkel, valamint megmutatjuk, mennyit változtak az elmúlt években:

Eva Longoria rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a szakmai, valamint a privát élete is szépen alakult. A sorozatot követően lett édesanya, s bár a családalapítás mellett a munkáról sem mondott le, jelenleg inkább arra fókuszál, hogy minden idejét imádott kisfiával töltse. Az pedig csak hab a tortán, hogy még mindig kirobbanó formában van!
Kattints a további képekért!

Madison De La Garza nevét a Született feleségeknek köszönhetően ismerte meg a világ, hiszen ő játszotta a sorozat Juanita Solisát. A színésznő rengeteget változott az elmúlt évek során, dundi kislányból pedig felnőtt nővé érett.

Leadfotó: Moshe Brakha/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.